Welkom

COVID-19 (Coronavirus) update

VITAL 1926 NV is operationeel en zal de overeenkomsten met klanten en leveranciers zo stipt mogelijk naleven, behoudens gevallen van heirkracht. Lees hier onze maatregelen (in het Engels).

-------

AGENDA VAKBEURZEN

TAVOLA • 13-15.09.2020 • Stand 417.I
PLMA • 02-03.12.2020 • Europahallen
ISM • 31.01-03.02.2021 • Hall 4.2 - O.009

--------------

KWALITEIT

Download hier onze certificaten:

IFS FOOD 6.1

BE-BIO-02

FAIRTRADE

--------------

Kent u onze recente productinnovaties reeds? Klik op de foto.

-------

Hoe het allemaal begon.

Gesticht in 1926 door Vital Gormez, een jonge Maitre Nougatier met grote goesting. Hij wou absoluut zijn eigen nougat creëren en nam een sprong in het diepe. Hij deed wat hij gewoon moést doen: de lekkerste nougat ter wereld maken.

Wat betekent kwaliteit eigenlijk? 

Het begint bij de beste grondstoffen. En... tijd en toewijding om ze tot een recept te toveren.

We koken in koperen ketels want dat garandeert de juiste zachtheid. Gouden suikerstroop en honing zorgen voor de zoete smaak. Vers eiwit wordt luchtig opgeklopt. Amandelen worden zorgvuldig gepeld en licht geroosterd.

Vele goede dingen bestaan uit drie, en zo wordt onze nougat geboren.

Wie zijn we? 

We zijn de nazaten van onze grootvader Vital, en we wilden niets liever dan zijn ondernemerschap voortzetten. Wij maken geen compromissen op kwaliteit. We serveren jou de lekkerste nougat die je ooit proefde.

Wij vragen daar geen torenhoge prijzen voor: ons atelier is up-to-date, ten voordele van de fijnste ingrediënten en het traditionele kookprocédé. We dragen zelden een maatpak, of een deux-pièces.

Waar doen we ons ding? 

Nougat Vital heeft haar hoofdkwartier in België, een land met een lange traditie van ervaren vakmensen. Onze nougat wordt naar ambacht gemaakt in ons derde generatie bedrijf nabij Gent.

Wat kunnen we voor jou doen?

Vertel het ons, stuur ons een mailtje of bel ons gewoon (+32 9 371 63 13, maandag-vrijdag, 8am-5pm). Sluit je bij ons aan op facebook en bestel in onze online shop.