Jobs

Download de pdf van deze vacature, klik hier : Vital_1926_NV vacature productiemedewerker aug17.pdf.
Contactgegevens onderaan deze pagina.

 

Gezocht : productiemedewerker

Vital 1926 NV produceert sedert 91 jaar topkwaliteit nougat en verwante producten, zoals babelutten en chocolade. In ons team van ervaren "nougatiers" leer je alles over de geheimen van ons vak. Je werkt zelfstandig mee aan de productie van de bestellingen. Deze zijn bestemd voor binnen- en buitenland. Je werkt in een dagshift.

Vital is een familiebedrijf waar “trots op het vak” centraal staat, met als basis:
- traditionele recepten sinds drie generaties
- een moderne IT-omgeving die zorgt voor een vlotte planning
- voldoende opleiding en ondersteuning

Locatie: vlakbij het centrum van Nevele, op 200m van bushalte De Akker, op 2 km van het station Landegem en op 3 km van de E40. Check onze website en onze facebookpagina.

 

Taken
Je bereidt de recepten, op basis van een planning die je van de productieverantwoordelijke ontvangt. Je wordt intern opgeleid tot nougatier. Je werkt met een lijst die vooraf wordt opgesteld: geen verrassingen, geen stress. Je meldt eventuele afwijkingen op de productkwaliteit of –veiligheid aan de verantwoordelijken. Vb.: een grondstof beantwoordt niet aan de kwaliteit (kleur, smaak...), een machine lijkt niet goed te functioneren, enz. Je vult enkele kwaliteitsformulieren in. Vb.: je noteert dagelijks de temperatuur van de koeling.

Verantwoordelijkheden
Je draagt je steentje bij tot een steeds betere productkwaliteit!

Bevoegdheden
Je wordt uitgenodigd suggesties te doen op het vlak van de recepten, de methode, het samenwerken, de taken. Je mag een productie tijdelijk blokkeren in afwachting van een beslissing van de verantwoordelijke, wanneer je een afwijking (vocht, zachtheid, kleur) vaststelt.

Technische competenties
Geen specifieke. Je wordt intern opgeleid wat de recepten betreft, en je krijgt een interne basisopleiding kwaliteit en hygiëne.

Persoonlijke competenties
Je bent resultaatgericht, je kan zowel zelfstandig als in team werken, je kan goed communiceren en spreekt Nederlands, je bent niet slecht in hoofdrekenen, je kan jezelf organiseren met oog voor detail.

Ervaring
Geen ervaring vereist.
Je hebt een pluspunt wanneer je voorheen bakker, patissier, chocolatier was, of wanneer je in een horecazaak hebt gewerkt. Ook als hobby-kok weet je hoe belangrijk ingrediënten, temperaturen en kooktijden zijn.

Sterke persoonlijke punten
Je werkt graag met echte grondstoffen, je bent hands on. Je bent van nature nauwkeurig. Je verbetert graag jezelf. Je bent ook een team-player.
Je houdt van lekkernijen!

Wij bieden
Een correct loon voor een job in een familiale KMO waar je geen nummer bent en je werkzekerheid op lange termijn hebt.

Interesse?
Klik hier om je kandidatuur te mailen. Beschrijf jezelf en laat ons weten waarom jij dé kandidaat bent.

Je kan ook een brief in de bus stoppen. Onze contactgegevens zijn:

VITAL 1926 NV - VAART LINKS 61 - 9850 NEVELE

Gelieve niet te bellen... wij zitten volop in ons drukste seizoen!