PRIMEUR!
februari 2020
In avant-première te proeven op de vakbeurzen ISM (Keulen), TAVOLA (Kortrijk) en PLMA (Amsterdam): 's werelds eerste vegan & bio zachte nougat!
Beschikbaar voor B2B klanten en prospecten, klik hier voor informatie.

Dit is onze tweede innovatie op rij, in de ontwikkeling van wat misschien wel een vegan assortiment wordt. Simultaan met de R&D van het vegan nougatgranulaat in oktober slaagde ons R&D-team er in, een delicieuze zachte vegan nougat te ontwikkelen.
Gebaseerd op aardappelproteïne en geheel biologisch. De traditionele recepten werden minimaal aangepast om een maximaal resultaat te krijgen:
- een niet-klevende zachte nougat-textuur, waar wij reeds sinds 1926 voor gekend zijn
- een onvergelijkbare, originele smaak
- 18 maand houdbaarheid
- biologisch
- glutenvrij
Met de keuze voor goud geroosterde amandelen uit Spanje, en esdoornsiroop (in het Engels: maple syrup) ter vervanging van de traditionele bijenhoning, werd een totaal nieuwe smaak gecreëerd, waar in alle dubbel blind tests positief op wordt gereageerd!